Over ons

SunglassAddict


SunglassAddict is ontstaan als gevolg van het meer dan 30 jarige bestaan van Brillenmarkt in de Antwerpse Modestad. De webshop biedt een selectie van het ruime aanbod zonnebrillen dat Brillenmarkt in de fysieke winkel op voorraad heeft. Zo vindt u op deze webshop de meest hippe en trendy zonnebrillen, die vandaag op de markt zijn terug, waaronder ook de meest exclusieve modellen en de Limited Editions.Over de Brillenmarkt


Brillenmarkt is reeds meer dan 30 jaar gevestigd in de Antwerpse Schuttershofstraat. Zij staat gekend als de referentie van trendy kwaliteitsoptiekzaak in het Antwerpse, dit door het aanbod, maar ook de service die zowel tijdens als na de verkoop wordt geleverd. We beschikken over een eigen atelier om herstellingen uit te voeren, zodat een snelle service kan gegarandeerd worden.

Wij zijn een gedreven, opgeleid en ervaren team van opticiens, die door continue opleidingen op de hoogte blijven van de evoluties in de optiekwereld.


Door het geven van het juiste advies en rekening houdend met de wensen van de klant, streven we ernaar om voor iedere klant een comfortabel zicht te leveren die de persoonlijkheid van deze ondersteunt.


Onze medewerkers zijn opgeleid om oogmetingen uit te voeren voor optische brillen, voor zowel ver, nabij als tussenzicht, maar ook om contactlenzen aan te passen.
Om een snelle en efficiënte oogmeting te kunnen garanderen, beschikken we over 2 volledig ingerichte meetruimtes met de meest geavanceerde apparatuur.
Onze opticiens/optometristen maken gebruik van de Zeiss i.Profiler om de screening uit te voeren om vervolgens volgens de klassieke methode uw correctie op te meten.


Brillenmarkt beschikt over een ruim aanbod van kwaliteitsvolle en moderne optische brillen en zonnebrillen, ook voor kinderen. Door bezoeken aan beurzen en een goed contact met onze leveranciers, kunnen we de nieuwste trends opvolgen en aanbieden. Daardoor vindt u in ons gamma ook exclusieve modellen van zonnebrillen.